RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNYT adott ki a Magyar Honvédség - Minden férfit érint!

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNYT adott ki a Magyar Honvédség - Minden férfit érint!


Hamis, valótlanságokat állító behívóparancsokat terjesztenek ismeretlenek postai és elektronikus úton a Magyar Honvédség Parancsoksága nevében, amelyben egy “életbe lépett rendkívüli és hadi állapotra” és a nem létező “tartalékos hadkötelezettségre” hivatkozva szólítanak fel.

NINCS MOZGÓSÍTÁS HAZÁNKBAN, NINCS BEJELENTVE HADIÁLLAPOT, EZÉRT AZ ÁLHÍREKTŐL ÉS A MAGYAR EMBEREK FÉLREVEZETÉSÉTŐL A HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM ÉS A MAGYAR HONVÉDSÉG IS ELZÁRKÓZIK.

Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b) kezet fog egy T72-es típusú harckocsi legénységének tagjaival az 5. Bocskai István Lövészdandár Vay Ádám Kiképző Bázisán Hajdúhadház közelében 2022. február 24-énFORRÁS: MTI/CZEGLÉDI ZSOLT A HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM ÉS MAGYAR HONVÉDSÉG NEM KÜLD KI RUSZIN-SZENDI ROMULUSZ ALTÁBORNAGY, A MAGYAR HONVÉDSÉG PARANCSNOKÁNAK ALÁÍRÁSÁVAL ILYEN BEHÍVÓLEVELEKET.Szeretnénk megnyugtatni a közvéleményt, ezért mindenkit arra kérünk, hogy a minden alapot nélkülöző, valótlan híreszeléseket ne higgyék el.

MAGYARORSZÁGON BÉKE VAN, amelynek megőrzéséért a Magyar Honvédség valamennyi katonája dolgozik. A Magyar Honvédségnek vannak önkéntes tartalékosai, akik saját elhatározásukból jelentkeztek tartalékos katonának. Kizárólag ezek az önkéntesek kapnak értesítést egyes feladatokra a Honvédségtől.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap