Rendkívüli műsorváltozás a TV2-n az orosz-ukrán háború miatt, ez a hír több százezer magyart...

Rendkívüli műsorváltozás a TV2-n az orosz-ukrán háború miatt, ez a hír több százezer magyart...


Rendkívüli műsorváltozás a TV2-n az orosz-ukrán háború miatt, ez a hír több százezer magyart érdekelhet Íme a részletek.

Az orosz-ukrán feszültség, majd az orosz inváziós egyégek benyomulása Ukrajnába teljesen átalakította a hírszolgáltatók és a felhasználók mindennapjait is, a netes újságoknál pedig az oldalak felépítése is jelentősen megváltozott. Most Magyarországon is mindenkit ez a téma érdekel a legjobban, így futószalagon jönnek az újabb és újabb fejlemények a szomszédunkban kitört háborúról.

A tévé- és rádióműsorokban szakértőket szólaltatnak meg a kialakult helyzettel kapcsolatban, több újság, így a Telex és a Blikk pedig a helyszínről is közöl tudósításokat, hogy még közelebbi forrásokból tájékozódhassunk a háború fejleményeit illetően. Közben a YouTube-on is rengeteg magyar nyelvű oldal foglalkozik a háború előzményeivel, többek között a Tizes Lista is készített egy hiánypótló kontentet a témáról:

Korábban az ATV és az RTL Klub is új műsorrendre tért át, hogy bővebben is foglalkozzanak műsoraikban az orosz-ukrán konfliktussal. A SorozatWiki most arról ír, hogy a TV2 is hasonlót lépett az elmúlt napokban. Az ATV esetében például rendkívüli híradókat iktattak be, illetve vasárnap például a szokottnál is hosszabb Heti Naplót láthatunk majd a csatornán – írja a Media1.

A háború miatt a TV2-n extra Tények jelentkezik 22 óra 30 körül, az Exatlon Hungary című vetélkedő után.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS