Végre jó hírek érkeztek!! ERRE várt a világ! Az Orosz-Ukrán háború kitörése óta nem érkezett még ilyen jó hír: – Putyin maga jelentette be!

Végre jó hírek érkeztek!! ERRE várt a világ! Az Orosz-Ukrán háború kitörése óta nem érkezett még ilyen jó hír: – Putyin maga jelentette be!


Oroszország teljesíti minden kötelezettségét, hogy energiahordozókkal lássa el Európát és a világ más régióit – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a csütörtöki kormányülésen.

Elmondta, hogy az ukrán gázszállító rendszer is teljesen fel van töltve az Európába irányuló orosz gázszállítási szerződések értelmében.

Felhívta a figyelmet arra, hogy az Oroszországgal szemben barátságtalan politikát folytató országok a Moszkva ellen bevezetett szankcióikra hivatkozva polgáraikat a „nadrágszíj behúzására és melegebb ruha viselésére” szólítják fel, pedig az orosz fél maradéktalanul eleget tesz energiaszállítási kötelezettségének.

Putyin a bezárt külföldi cégek „külső irányítás” alá vételét sürgette. Hangsúlyozta, hogy Oroszország nem kíván bezárkózni, kész minden partnerével együttműködni, és hogy az országban maradó külföldi befektetők jogait a kormánynak meg kell védenie.

A külföldi tulajdonban lévő vállalatok bezárásával kapcsolatban határozott fellépést sürgetett. Azt mondta, hogy ezeknél a cégeknél „külső irányítást” kell bevezetni, és olyan embereknek kell átadni őket, „akik dolgozni akarnak”.

„Ehhez elegendő jogi, piaci alapú eszköz áll rendelkezésre” – mondta az orosz elnök.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap