VESZÉLY! AZONNALI hatállyal visszahívta EZT AZ ÉLELMISZERT A SPAR! Súlyos belsővérzést okozhat! Ha vett belőle azonnal vigye vissza!

VESZÉLY! AZONNALI hatállyal visszahívta EZT AZ ÉLELMISZERT A SPAR! Súlyos belsővérzést okozhat! Ha vett belőle azonnal vigye vissza!


Idegen anyag lehet az élelmiszerben, ha ilyet vásárolt, ne fogyassza el

Egy üveges tormakészítményt és egy alma ízű italport hívnak vissza és vonnak ki a forgalomból a termékeket forgalmazó cégek – tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szombaton az MTI-t.

A Mineral & Energry Drink márkanevű T7712-251120/1 tételszámú, 800 grammos kiszerelésű, alma ízű italpor jód tartalma meghaladja az ajánlott napi beviteli értéket – írták. A forgalmazó tájékoztatása szerint a termék a vásárlás helyére visszavihető.



A másik termék a Spar Magyarország Kft. által forgalmazott S-BUDGET asztali torma 200g (minőségmegőrzési idő: 28.10.2022). A terméket „idegen anyag jelenléte lehetséges” megjelöléssel hívta vissza a forgalmazó. A termék a vásárlás helyére visszavihető, a vételárat a Spar visszatéríti.

Üvegdarabok lehetnek a céklában, visszahívta a Bonduelle A Bonduelle elővigyázatosságból visszahívja az általa készített, üveges, 580 milliliteres kiszerelésben árusított céklát a forgalomból – tájékoztatta az MTI-t a terméket forgalmazó Spar. Mint írják, a visszahívásra azért volt szükség, mert

A KÉSZÍTMÉNY ÜVEGDARABOKAT TARTALMAZHAT.

Tetejükön G 9 337 kezdetű kód és 31/10/2022 lejárati idő olvasható!! A vásárlókat arra kérik, hogy ne fogyasszák el a Bonduelle ecetes, szeletelt cékláját, ha ebből a gyártási tételből származik.


Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a Bonduelle elővigyázatosságból úgy döntött, hogy visszahívja a következő termék egy gyártási tételét a konzerv kategóriában: A visszahívás a BONDUELLE egyéb gyártási tételeit és egyéb termékeit nem érinti.Az üveg tetejének az oldalán látható: a G 9 337 kezdetű kód, 31/10/2022 lejárati idő.Csak a jelölt tétel érintett a visszahívásban az értesítés alapján, más tételeknél nem kell figyelembe venni.Azoknak a fogyasztóknak, akiknél megtalálható még ilyen termék, kérjük ne fogyasszák el. Az érintett termékeket semmisítsék meg vagy vigyék vissza az üzletbe, ahol miután a gyártási számsort ellenőrizték a tető oldalán, a termék eredeti vételárát visszatérítik számára.További információért forduljon a Bonduelle Vevőszolgálatához: a 06 80 200 503-as telefonszámon hétfőtől 9.00-től 16.00 órái

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!Üdvözlettel, SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap