ÉG ÖNNEL MŰVÉSZNŐ! Mádai Vivientől kell búcsúznunk… Istenes Laci jelentette be a hírt....

ÉG ÖNNEL MŰVÉSZNŐ! Mádai Vivientől kell búcsúznunk… Istenes Laci jelentette be a hírt....


Mint már megírtuk, ma vezette utoljára a Mokkát Mádai Vivien, aki több mint öt év után búcsút monda a korai kelésnek, és máshol folytatja tovább.

A Mokka műsorvezetői mind elköszöntek tőle, ám Istenes Laci, akivel különösen jól működött Vivi kémiája, és kitűnő párost alkottak, most személyes Instagram-oldalán vett búcsút tőle:

„Nos, kedves Kollegína... olybá tűnik, hogy itt és most nekünk egyelőre ennyi, de egy kicsit sem szomorkodunk, sőt... 😍 hiszen 5 év nagy idő... ebben a műfajban pedig kiváltképp.

Hálás vagyok az elmúlt évekért, azért, amit közösen kaptunk, mivel nagyon ritka az ilyen szintű szakmai kémia, érzékenység és összhang. Ilyenből jó, ha egy adatik az életben.

A legfőbb titok természetesen a kémia, de az önmagában még kevés lenne. Kell hozzá egymás tisztelete, elfogadása, a szakmaiság, az alázat, a lojalitás és a HUMOR. Ez utóbbi nagyon fontos számomra, mindig is az volt… talán a legfontosabb ebben a szakmában (is), mert ha az nincs, akkor semmi nincs, akkor a többi is semmivé válik és nem működik.

Köszönöm, hogy segítettél abban, hogy még jobb legyek, mert ebben a műfajban nagyon fontos, hogy milyen a társad. Fontos, mert csak vele együtt tudsz jó és még jobb lenni, ha inspirál, segít, „tanít”, támogat. A mi párosunk már az első munkanapunk, első perceiben összeállt, bevallom ez engem is meglepett. Az első pillanattól könnyed, spontán, ösztönös, életszerű, vidám és természetes volt a közös munka.

Bízom benne, hogy ezt nem csak mi éreztük így...🙏

Most az utolsó Mokkás adásunk után, kívánok Neked a családi életedben és az új szakmai utadon is sok sikert és sok boldog pillanatot!

KÖSZÖNÖM a közös éveket, szerettem!

Jó utat!

❤️🥂❤️



dddddddddd

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap