78 éves polgármester feleségül vett egy 18 éves lányt Kunhegyesen, de ez még nem minden mert... Hatalmas balhé lesz ebből

78 éves polgármester feleségül vett egy 18 éves lányt Kunhegyesen, de ez még nem minden mert... Hatalmas balhé lesz ebből


Megnősült a 78 éves polgármester, arája 18 éves.

A Blikk szerint ez volt az évszázad esküvője, amit mindenki látni akart Kunhegyesen, sokan ugyanis csak pletykának hitték, hogy a fideszes polgármester újra megnősül.

A hír azonban igaz volt, Szabó András 78 évesen elvette 60 évvel fiatalabb aráját, egy négyéves kisfiú édesanyját, aki éppen csak betöltötte 18. életévét.

A kunhegyesieket erősen megosztotta a frigy, azt többen tamáskoskodva fogadták a nagy korkülönbség miatt, de volt olyan is, aki védelmébe vette a házasokat, mondván,a szerelem ha jön, akkor az jön!

Szemmel látható a 60 év korkülönbség / Fotó: Fuszek Gábor

A lap szerette volna megkérdezni a polgármestert, de sem ő, sem az anyósa nem akart részleteket elárulni a házasságról. Szabó Andrást négy éve Jász-Nagykun-Szolnok megyében az év polgármesterének választották. Akkor már 12 éve irányította a települést, a Szoljon.hu portréja szerint nyugdíjba vonulásáig az iskola igazgatója volt.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap