Aszódi borzalom: Apjuk álmukban ölte meg a 14 Tímeát, és a 16 éves Júliát – majd öngyilkosságot kísérelt meg...Itt vannak a drámai részletek!

Aszódi borzalom: Apjuk álmukban ölte meg a 14 Tímeát, és a 16 éves Júliát – majd öngyilkosságot kísérelt meg...Itt vannak a drámai részletek!


Eltűntként keresték a 14 éves Tímeát és 16 éves nővérét, Júliát. A két lány az aszódi tragédia áldozata. Kiderült, 46 éves édesapjuk ölte meg őket, majd öngyilkosságot kísérelt meg, a rendőrök jelenleg is őrzik.

Két eltűntként keresett tizenéves lány az aszódi tragédia áldozata. Mint azt a rendőrség közölte, két holttestet találtak egy lakásban, miután május 26-án este bejelentést kaptak. Az elsődleges adatok szerint mindketten bűncselekmény áldozatai lettek.

Ahogy arról a Bors elsőként beszámolt, két fiatal lány az áldozat. Azt is megtudtuk, eltűnésüket bejelentették a rendőrségre, keresték őket.

Lapunk információi szerint egy testvérpárról van szó: A 14 éves Tímea és 16 éves nővére, Júlia a tragédia áldozatai.

Úgy tudjuk, a lányok édesapjuknál voltak, amikor életüket vesztették.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Frissítés!

A rendőrség az adatgyűjtés alapján azt írja, a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra még május 20-án.

Az apa – nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra – álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg.

A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS