Családi tragédia Komlón: gyógyszerész édesanya fojtott vízbe két hónapos babáját - ITT vannak a drámai részletek:

Családi tragédia Komlón: gyógyszerész édesanya fojtott vízbe két hónapos babáját - ITT vannak a drámai részletek:


A gyanú szerint egy édesanya vízbe fojtotta két hónapos kisfiát Komlón – közölte a rendőrség a police.hu-n.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 28 éves helyi nőt azzal gyanúsítják, hogy hétfőn délután az otthonuk fürdőkádjában fojtotta vízbe kisfiát. A gyermekre a látogatóba érkező nagyszülők találtak rá, akik azonnal tárcsázták a segélyhívót, azonban a kiérkező mentők a csecsemő életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrök az anyát a helyszínen elfogták, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták, részletes beismerő vallomását követően őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt nyomoz a nő ellen, a bűncselekmény körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

A Bors megtudta, hogy az anya, Evelin gyógyszerész végzettségű, míg a férje, Szabolcs, akivel 2020 augusztusában házasodtak össze kamionosként dolgozik, a gyermeküket Nimródnak hívták. A szülők már több mint tíz éve alkottak egy párt.

A család ismerősei azt nyilatkozták a lapnak, hogy Evelin már nagyon várta első gyeremeke megszületését, Nimród érkezése után kivirult. Pár napja is vidáman tologatta még gyermekét. Az édesapa összeomlott, mikor értesült a történtekről.

Nem kizárt, hogy Evelint szülés utáni depresszió gyötörte, amit hormonok okoznak.



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap