ÉG ÖNNEL MŰVÉSZNŐ!Jakupcsek Gabriellától kell búcsúznunk…

ÉG ÖNNEL MŰVÉSZNŐ! Jakupcsek Gabriellától kell búcsúznunk…


Négy év után otthagyja az ATV-t Jakupcsek Gabriella

Négy év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella, aki először a Jakupcsek Plusz című, emberi történetekkel foglalkozó talkshow-val, majd annak szüneteltetése után a Jakupcsek Night nevű műsorával jelentkezett rendszeresen a csa­tornán. Hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb tévése a Blikk információi szerint közös megegyezéssel távozott, mert ősztől nem folytatják a műsorait.

– Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott – mondta lapunknak Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, megjegyezve, hogy a Jakupcsek Plusz eddigi adásainak ismétlése továbbra is látható lesz az ATV Spirit csatornán.

A Jakupcsek Plusz című műsor komoly szakmai elismertségnek örvendett, 2020-ban és 2021-ben is a legjobb talkshow kategóriában jelölték a Televíziós Újságírók Díjára, ezért is meglepő, hogy egy ilyen presztízsű produkció nem folytatódhat.


Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója azt ígéri, az ismétlések továbbra is képernyőn lesznek

Jakupcsek Gabriella ugyanakkor nem búcsúzik rossz szájízzel a csator­nától, mert hisz abban, hogy az ilyen típusú műsorokra mindig szükség lesz, amelyben az emberek nemcsak hírként szerepelnek, hanem elmondhatják a történetüket.

– Valóban, mostantól szabadúszó leszek – sóhajtott Jakupcsek, aki nyitott az új dolgokra.

– Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam – tette hozzá a tévés.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS