Pásztor Erzsit ebben a rendőrségi autóban kapták lencsevégre! EZ a döbbenetes ok, amiért elvitte a rendőr:

Pásztor Erzsit ebben a rendőrségi autóban kapták lencsevégre! EZ a döbbenetes ok, amiért elvitte a rendőr:


A színésznőt egy hatósági autóban kapták lencsevégre.

Meglepő videóban mutatta meg a fővárosban uralkodó közlekedési helyzetet a BRFK. A Budapesti Rendőrfőkapitányság emberei ugyanis a Közlekedési Kultúra Napjának alkalmából a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznőt, Pásztor Erzsit kérték fel, hogy csatlakozzon hozzájuk szolgálat közben, így a művésznő személyesen győzödhetett meg arról, mennyi szabálysértés is történik mindössze pár óra leforgása alatt.

A felvételen több félreállításra és bírságolásra is sor kerül, melyeket Pásztor Erzsi közvetlen közelről követhetett végig, és ha már ott voltm természetesen ki is fejtette véleményét a szabályszegőkről, ebben pedig nem mindig volt köszönet.

A csípős megjegyzések mellett azonban természetesen egy szívhez szóló üzenetet is kaptunk a színésznőtől, aki minden egyes közlekedőhöz szólt a videó végén.

"Én arra kérnék minden kedves közlekedőt, hogy próbálja meg betartani a szabályokat. Tudom, hogy nem mindig lehetséges, de próbáljunk vigyázni egymásra, hiszen olyan borzasztó mennyiségű balesetet láthatunk, hallhatunk naponta. Rengetegen közlekedünk, próbáljunk meg vogyázni egymásra, nagyon szépen kérek mindenkit. Mindenkinek szerencsés közlekedést kívánok" - mondta Pásztor Erzsi.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap