RENDKÍVÜLI LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉS!! FONTOS FIGYELMEZTETÉST ADOTT KI A HONVÉDSÉG A TELJES MAGYAR LAKOSSÁGNAK! 2022.05.22 -TŐL VASÁRNAPTÓL MINDENKIT ÉRINT!!

RENDKÍVÜLI LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉS!! FONTOS FIGYELMEZTETÉST ADOTT KI A HONVÉDSÉG A TELJES MAGYAR LAKOSSÁGNAK! 2022.05.22 -TŐL VASÁRNAPTÓL MINDENKIT ÉRINT!!


RENDKÍVÜLI LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉS!! FONTOS FIGYELMEZTETÉST ADOTT KI A HONVÉDSÉG A TELJES MAGYAR LAKOSSÁGNAK! Fontos: felhívást intézett a magyar honvédség a lakossághoz!! A magyar hadsereg közösségi oldalán tették közzé.

A Magyar Honvédség arra kéri a magyar polgárokat, hogy senki ne osszon meg semmit a magyar csapatok mozgásáról.„Bármit is tudsz a magyar csapatokról, ne beszélj!” – olvasható Magyar Honvédség közösségi oldalán. Arra kérték a lakosságot, hogy jelen figyelmeztető felhíváson kívül semmilyen információt ne osszanak meg, semmilyen közösségi oldalon, se egyéb kommunikációs módon és eszközön.

Aki teheti, kérjük adja tovább ezt, Magyarországért!Katonai vadászrepülők lepik majd el Magyarország légterét

Megnövekedett hanghatásra kell számítani a magyar–amerikai gyakorlat miatt – tudatta a Honvédelmi Minisztérium pénteken.

Megnövekedett hanghatásra kell számítani egy magyar–amerikai közös kiképzés miatt a Márkó, Veszprém, Hajmáskér, Öskü, Várpalota, Tés és Eplény által határolt területen hétfőtől szerdáig – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-vel.

A katonai vadászrepülők a kiképzési tervnek megfelelően ebben az időszakban – munkanapokon – 9 és 18 között hajtják végre a feladatokat, ezért a megszokottól eltérő, nagyobb zaj- és hanghatás várható – tájékoztatott a tárca.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát és köszöni a lakosság megértését és türelmét.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!