ÚJABB BOTRÁNYOS RÉSZLETEK: SZABÓ ZSÓFI RENDŐRT AKART HÍVNI TUSUPRA AZÉRT, AMIT CSINÁLT

ÚJABB BOTRÁNYOS RÉSZLETEK: SZABÓ ZSÓFI RENDŐRT AKART HÍVNI TUSUPRA AZÉRT, AMIT CSINÁLT


Nem csitulnak a kedélyek az ország egyik kedvenc sztárpárjának szakítása körül. Bár az érintett felek még mindig nem nyilatkoztak, egyre több hátborzongató és megdöbbentő tény lát napvilágot az idillinek tűnő kapcsolat valóságáról.

Szerdán közölte a nagyvilággal Szabó Zsófi és Shane Tusup, hogy jegyességüket felbontották. A rajongók, követők értetlenül álltak a helyzet előtt, hiszen a közös tetoválás és a monacói, mesébe illő eljegyzés után inkább az esküvő részleteit várták volna, semmint egy váratlan szakítás tényét. Érthető, hogy beindultak a találgatások, hogy mi vethetett véget az őrült iramban érkező elsöprő szerelemnek.

Előbújt a régi énje?
Ahogy a Bors is megírta, a szakításhoz végül Shane Tusup természete vezethetett. Az erős személyiségű tréner nehezen tudja kontrollálni az indulatait és az öntörvényűségét. Zsófi minden bizonnyal bízott benne, hogy a korábbi kirohanásokról szóló hírekkel ellentétben szerelme mellette jó irányba fejlődött, ám úgy tűnik, tiszavirág­életű volt a változás. Zsófi – maga is karakán nőként – nem tűrhette, hogy párja ledominálja, és ebből heves viták alakultak ki. Egy ilyen veszekedés közben a műsorvezető pánikrohamot kapott. A történet vége pedig már a közönség számára is nyilvánvaló: Zsófi visszaadta az ujját ékesítő gyémántot.

Mi történhetett?

Sokan azonban továbbra is a fejüket csóválják. Rendben van a veszekedés, de nincs a világon olyan pár, akik ne vitáznának. Mi történhetett 4 nap alatt, mikor hétfő reggel még Zsófi ujján csillogott a bámulatos ékszer? Mindenről az ominózus vita tehet. A Bors megtudta, hogyShane őrjöngött, és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott.A nem hétköznapi veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött. Az úszóedző észhez térhetett párja szavaira, és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott. A színésznő lépése tehát nem meglepő, hiszen kisgyermekes anyaként nem biztos, hogy egy agresszív jegyeket mutató férfi a legalkalmasabb apajelölt kisfia számára. A végzetes veszekedés valóban négy nap alatt játszódott le, ám a követők szerint a probléma már sokkal korábban kezdődött, aminek látványos jelei voltak.

Eltűnt képek
A pár még tavaly decemberben jelentette be, hogy igazak a pletykák, tényleg egy párt alkotnak. A szerelem idillinek bizonyult, sokan az ország legaranyosabb szerelmeseinek tartották Zsófit és Tusupot, akik elhalmozták rajongóikat közös fotókkal. Szinte senki sem lepődött meg, amikor februárban Shane feltette a nagy kérdést, amire a válasz természetesen egy óriá­si igen volt. A közös képek azonban egy ideje elmaradoztak, amiből sokan arra következtetnek, hogy romlani kezdett a sztárpár kapcsolata. Ahogy a mondás is tartja, kutyából nem lesz szalonna, így várható volt, hogy Shane előbb-utóbb kimutatja a foga fehérjét, amitől Zsófi szeméről felszáll a rózsaszín köd. Sokan még most is reménykednek benne, hogy a szakítás még nem végleges, ám úgy tudja a Bors, az érintettek egyik fele már kész a továbblépésre.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS