Valaki ellopta Berki Krisztián temetését - Íme

Valaki ellopta Berki Krisztián temetését - Íme


Talán egy nő, talán Rachel, talán Hella. De máris az érdekli a magyar sajtót és a celeb rajongóit: ki lehetett, és mit akarhatott…

Mint a Naphíre megírta 14.30-kor kezdődött Berki Krisztián temetése, ahova egykori felesége, Mazsi kérésére mindenki tetőtől talpig fehérbe öltözve érkezett.

Ám a temetés előtt futótűzként terjedt a hír, valaki már járt Berki urnás nyughelyénél. Az előkészített temetkezési helyen egy furcsa üzenet várta a gyászolókat. Az ismeretlen szalaggal átkötött három szál fehér rózsát helyezett a sírra, amelyen csak ez állt: Hella.

A germán, skandináv, ma már önálló név a Helga alakváltozata. De ugyanígy becézik a Rachel-t is.

Egyelőre arról nincs információ, hogy ki lehet a titokzatos hölgy, valamint milyen kapcsolatban állhatott Berki Krisztiánnal. Az üzenetről készült képet ide kattintva tekintheti meg a Bors oldalán.

Mindenki zokogott! Kökény Attila dala sokakat megríkatott Berki Krisztián búcsúztatóján

Berki Krisztiánt búcsúztatja a gyászoló család és a rajongók a Farksréti temetőben ma délután. A temetésen a gyászoló özvegy, Berki Mazsi, Krisztián édesanyja, nagyobbik lánya, Nati, Hódi Pamela és férje, Tóth Bence is jelen vannak. Sokaknak csalt könnyet a szemébe, amikor a szertartás elején Kökény Attila elénekelte Berki Krisztián kedvenc Kökény-dalát, a Nincs semmi másom címűt, később az Örökre szóló szerelem is elhangzott,írja a blikkruzs.blikk.hu

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap