Borzalmas tragédia: Megtalálták a 11 éves Tímea holttestét

Borzalmas tragédia: Megtalálták a 11 éves Tímea holttestét


Unokatestvére sietett a gyermek segítségére, de már nem sikerült kimentenie. Szörnyű tragédia rázta meg a helybélieket Szlovákiában a napokban.

Végzetes tragédia történt a Losonc mellett található Rózsaszállási-víztározónál Szlovákiában. Egy 11 éves kislány ugyanis annak ellenére, hogy nem tudott úszni, mélyebb vízbe merészkedett, majd elsüllyedt – közölte az Új Szó.

Rendőröket és tűzoltókat is riasztottak a helyszínre, végül több órányi keresés után rátaláltak a kislány mozdulatlan testére.


A 11 éves Tímea a vízparton játszott unokatestvérével szülői felügyelet nélkül, akik éppen dolgoztak. A lányok éppen hazafelé tartottak, amikor meggondolták magukat és elmentek a helyi tópartra hűsölni. Bementek a vízbe, de egyikük sem tudott úszni.

Először a sekély részen tartózkodtak, ám Tímea később beljebb merészkedett. A hirtelen mélyülő víz pedig azonnal elnyelte a gyermeket.

Fuldokolni kezdett és segítségért kiáltozott. Unokatestvére erre azonnal reagált és megpróbálta kihúzni a mélyből, kísérlete azonban kudarcba fulladt. A kislány holttestére végül búvárok találtak rá.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap