Döbbenetes tragédia! Meghalt egy magyar horgász a tóparton, de amit ezután tett vele valaki, az egyenesen sokkoló - ITT vannak a részletek:

Döbbenetes tragédia! Meghalt egy magyar horgász a tóparton, de amit ezután tett vele valaki, az egyenesen sokkoló - ITT vannak a részletek:

Döbbenetes dologról számoltak be nemrégiben az Ordas tavak Facebook-oldalán. A bejegyzés tanúsága szerint a tóparton elhunyt egy horgász Csörögnél, ám ami a tragédia után következett, az több mint sokkoló. Ezeket látta már?
A posztban ugyanis arról írnak, hogy a horgász halálát követően valaki ellopta a botjait táskástul. A kamera felvette az egész vérlázító esetet. Amennyiben a tettes nem teszi vissza a személyes tárgyakat oda, ahol találta őket, a gyászoló család a rendőrséghez fordul.
„A mai napon sajnálatos módon a tóparton elhunyt egy horgásztársunk. Ami viszont azután történt, arra nincsenek szavak...Egyik idősebb horgásztársunk eltulajdonította halott sporttársunk horgászbotjait, táskástul. A felvételeket lementettem, amin az illető, valamint az autója rendszáma is látható. Aki magára ismer, vagy a haverja tudomása szerint járt ma nálunk, értesítsen, mert a halott családtagjának tóra érkezésekor büntető feljelentést fog tenni, ha addig nem érkezik vissza a felszerelés” – olvasható a posztban. A teljes bejegyzés IDE KATTINTVA érhető el.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS