Mindenki, aki bántja Berkit azt most jól figyeljen

Mindenki, aki bántja Berkit azt most jól figyeljen


A híresség állítólag senkit sem akart traktálni a gondjaival. A Farkasréti temetőben egy hete helyezték örök nyugalomra Berki Krisztiánt. Utolsó útjára közel százan kísérték el, ott volt a 41 évesen elhunyt celeb edzője, Landgráff Zsolt is, aki egyben jóbarátja is volt az üzletembernek - írja az nlc.hu.

A halála előtti hetekben már furcsa volt. Előtte mindig jött edzeni, és felrobbant tőle az óbudai edzőterem. Jött-ment, intézkedett, poénkodott, szelfizgetett. De ez a vége felé elmaradt. (…) Onnan is tudom, hogy nagyon mélyen lehetett: Krisztián utálta az alkoholt, de az ítélet – a felfüggesztett börtönbüntetés − után volt, hogy megivott egy-két pohárral. Egymagában. Mondtam neki, hogy miért nem hívott, beszélgethettünk volna, de azt mondta, senkit sem akar traktálni a gondjaival” – Zsolt.

Egy másik jó barátja, akivel lelki társak voltak és testvérként tekintettek egymásra, pontosan tudja, milyen lelkiállapotban volt Berki Krisztián a halála előtti hetekben, napokban. „Amit a nagyközönségnek mutatott, az igazából nem ő volt, hanem a munkája. Imádott szerepelni. A büntetőfékezéses ügye óta viszont a média mellőzte, és ez nagyon megviselte. A márciusi ítélet, a felfüggesztett börtönbüntetés pedig megadta neki a kegyelemdöfést” – nyilatkozta szomorúan a sztármagazinnak Székely Zsolt.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

NEHÉZ GYEREKKOR:

Összezárva című műsorban Hajdú Péternek (45) felelevenítette, milyen kevés figyelmet és szeretetet kapott az asszonytól. Berki talán még sosem tűnt ennyire sebezhetőnek, mint az adásban: képtelen volt elfojtani az érzelmeit, patakzottak a könnyei, a szava is el-elakadt. Krisztián kilencéves volt, amikor szülei elváltak. Az anyukája rosszul fektette be a pénzét, így mindenét elveszítette, ami alkoholproblémákhoz vezetett, s ez állandó konfliktusforrás volt kettejük közt.

Berki a féltett családi titkáról őszintén mesélt Hajdú Péternek az Összezárva című műsorban

„Alkoholista vagy te, meg a hazug fejed. Ezt tovább nem hagyom, a saját szüleidet nem tiszteled, belőlem élsz” – olvasott fel egy megőrzött, tavalyi sms-t Berki a műsorban, amikor arról beszélt, hogy Júlia – akit sokszor hiába várt haza – nem volt jó anya. Irigykedve nézte azokat a gyerekeket, akiket a szülők elhalmoztak szeretetükkel. Krisztián sokáig úgy érezte, nem kap elég figyelmet, ami sokáig tüske volt a szívében.

– Nem kívánom senkinek, amit átéltem, nem volt könnyű... Én úgy gondoltam, a tőlem telhetőt megtettem, de valószínűleg egy gyereknek ez kevés volt. Sajnos, az a típus vagyok, aki nehezen mutatja ki az érzéseit. Több szeretet volt bennem felé, mint másokban, csak nem tudtam éreztetni. Hatalmas fájdalom ez, mert minden anya imádja a gyermekét, így én is, de tudom, hogy hibáztam – vallotta be a Blikknek Krisztián édesanyja, Júlia.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap