Most jött a hír! Újra műteni kell Bangó Margitot! ITT vannak a részletek:

Most jött a hír! Újra műteni kell Bangó Margitot! ITT vannak a részletek:

Hónap végén lesz az operáció.

A 72 éves Bangó Margit nemrég másodjára győzte le a gyilkos kórt, ám ahhoz, hogy teljesen gyógyultnak nyilvánítsák, szüksége van még egy műtétre, amire a hónapvégén kerül sor. Mint mindig, ezúttal is a kórházban alszik majd vele a dédunokája, a kis Tina, valamint a lánya, Marika, aki lemondta a nyaralását azért, hogy édesanyja mellett lehessen.
– A nehezén már túl vagyok! – kezdi a Star magazinnak a Kossuth-díjas énekesnő, akinek tavaly év végén újra szembe kellett néznie a rákkal. – A tavalyi két műtét, amit a kiváló orvosaim, Dr. Kovács Béla és Dr. Ungár László professzor végeztek el, jól sikerült, és a kemoterápiás kezelés is hatásos volt. Már az összes gyógyszert elhagyhattam, ám

ahhoz, hogy végleg elfelejthessem ezt a betegséget, szükség van még egy operációra, amit június 23-án végeznek el a doktor urak.
Ez "tisztító" műtét lesz, hasonló a decemberihez. Azért van szükség rá, hogy a szervezetemben minden ugyanúgy tudjon működni tovább, mint a betegég előtt – magyarázza az Margit, aki nem fél a műtéttől, mert hiszi, hogy a jóisten megint vele lesz.

Azt is elárulta, hogy az operáció után csupán nyolc nap pihenőt hagyott magának, ha ez letelt, ismét munkába áll, mert rengeteg fellépése van lekötve a következő hónapokra.

Forrás

AKTUÁLIS