MOST JÖTT! Mindkét fiú holttestét megtalálták, akiket a Balaton ragadott el, még szombat este! ITT vannak a részletek: - Nyugodjanak Békében!

MOST JÖTT! Mindkét fiú holttestét megtalálták, akiket a Balaton ragadott el, még szombat este! ITT vannak a részletek: - Nyugodjanak Békében!


Szabolcsot és barátját szombat kora este ragadta el a Balaton, harmadik társuk túlélte a borzalmakat. A 17 és 18 éves éves fiatalemberek holttestét napok óta keresték.

Mint megírtuk, szombaton 19 óra 38 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy 17 és egy 18 éves bódvalenkei fiú eltűnt a vízben. Harmadik társukkal együtt indultak be úszni a Balatonba, és már kifelé tartottak egy szörfdeszkába kapaszkodva, amikor ketten elmerültek. A harmadik fiatalnak egy csónakos segített partra jutni, miután meghallotta a segélykiáltásait. A Blikk megtalálta a szemtanút is, aki egy pillanatra látta szonárján az egyik testet.

Most pedig a Blikk megtudta: Aligánál az egyik fiú holttestét megtalálták a nyílt vízen. A tényt lapunknak megerősítette Orbán Zoltán, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is. Azt még nem tudni, melyik áldozat került elő. A testet reggel kilenc óra előtt emelték ki a vízből.

Frissítés
9:25 – Kicsivel később a másik fiú holttestét is megtalálták – tájékoztatott Orbán Zoltán.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap