Nem is gondolnád de EZ volt az utolsó kívánsága Berki Krisztiánnak!

Nem is gondolnád de EZ volt az utolsó kívánsága Berki Krisztiánnak!


Megszólalt Mattesz Csilla az utolsó telefonhívásról – ő közvetített Mazsi és Berki Krisztián között

Először Natit vitte el Krisztián a víziterapeuta egyik nyári táborába, ahol a szülőknek nem kellett jelen lenniük, az apuk mégis ott maradt segédkezni, mert magával ragadta a gyerekek társasága. Mattesz Csillát meglepte, hogy ismert ember létére ennyire jól érezte magát.

– A médiából már hallottam róla, de nem az alapján ítéltem meg – kezdi Csilla a . – Elsősorban apukaként ismertem meg. Az első pozitív élményem vele kapcsolatban, hogy beállt a táborba segédkezni a tanárok közé. Focizott, játszott a gyerekekkel, még az ebédet is kihordta nekik. Később az úszóversenyekre is elhozta Natit, megalapozta a hangulatot, a gyerekek imádták – folytatja az úszóoktató, aki azt is elárulta, hogy amikor Krisztián kislánya, Nati érmet szerzett, édesapja majdnem elsírta magát a meghatottságtól.

Csilla azt is bevallotta, rövid időn belül másodszor veszített el egy olyan embert maga mellől, aki nagyon közel állt a szívéhez. És ahogy nagy szerelmétől, Gesztesi Károlytól sem tudott elbúcsúzni, Kisztiántól sem.

– Szerdán találkoztam utoljára Krisztiánnal, akkor jött el hozzám babaúszásra a kis Emmával. Akkor ölelt meg utoljára. Én a Gesztesi Karcsit öleltem, ő pedig az anyját látta bennem ilyenkor. A sors fintora, hogy amikor Karcsi utoljára hívott, nem vettem fel a telefont. Szerdán este hívott Krisztián, de akkor már aludtam. Amikor pénteken Mazsi húga elmondta, hogy megállt Krisztián szíve, sokkot kaptam, majd zokogva dobtam egy hátast a vízbe. Nagy szeretethiánya volt, pótanyjaként tekintett rám, azt az űrt töltöttem be neki, amit gyerekként nem kapott meg – magyarázza Csilla, aki tisztában volt Krisztián magánéleti problémáival is.

Csilla elárulta azt is, hogy Mazsinak most a kislánya ad erőt. A héten már elvitte hozzá Emmát foglalkozásra. Az első találkozásukkor nem beszéltek, két percig zokogtak szótlanul.

– Nagyon le van fogyva, az energiái teljesen kizárnak mindenkit. Nagyon szerette Krisztiánt, jól tudta kezelni a szeretetéhségét. Ha vitáztak, sokszor közvetítettem köztük. Krisztián mindig azt mondogatta: „Csilla néni, mondd meg a feleségemnek, hogy szeretem!” (…) Az egyik percben vitatkozott, de a másikban már szerette a világot. Nagy tervei voltak. saját műsort akart. Együtt laktak Mazsival, de néha külön töltötték az estét. Az utolsó napokban feszültebb volt a légkör közöttük. Mazsi ilyenkor mondta neki, hogy menjen kicsit az irodába. Oda járt a pszichológusa is.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!