Összeomlást jósoltak Hódi Pamelának: bekövetkezett - ITT vannak a részletek:

Összeomlást jósoltak Hódi Pamelának: bekövetkezett - ITT vannak a részletek:


Egy férfi, két anya, két kislány, egy közös sors... Hódi Pamela és Berki Mazsi rivalizálása megannyi újságcikk témájául szolgált a múltban. Ahogy a szeretett férfi, Berki Krisztián hirtelen halála is. A tragédia egyetlen pillanat alatt űzte el a női büszkeséget, és vált Pamela és Mazsi egymás támaszaivá a tragédia után az ismerőseik szerint. Még az is lehet, hogy egy családként élnek tovább – írja a Story.

Berki Krisztián életében sok nő volt, de közülük kettőt szeretett igazán. Elsőszülött lánya, Natasa Zselyke édesanyja, Hódi Pamela mindent elsöprő szerelem volt az életében, sokan úgy tartják a sok botrány és megromlott kapcsolat ellenére legbelül a haláláig szerette. Ahogy az alig féléves második kislánya, Emma Katerina édesanyját, Mazsit is, akinek – életében először hivatalosan is hűséget fogadott.

A két nő kapcsolata mindig nagyon hullámzó volt, ám Krisztián halála minden harcot és vitát felülírt: Pamela az egykori, Mazsi a jelenlegi szerelmét temette el, ez pedig mindent megváltoztatott közöttük. A tragédia és Nati szeretete még közelebb hozta őket egymáshoz. Mazsi a búcsúbeszédében meg is ígérte Krisztiánnak, hogy a legnagyobb vágyának eleget tesz, ami az volt, hogy a két kislánya jó testvérként nőjön fel.

– Krisztián távozásával nemhogy távolodnának, inkább közelednek egymáshoz, és összefognak Pameláék. Már csak a kis Nati miatt is, aki óriási szerelemben él Mazsival is, és ott van Emma, a kishúga is – mondta a Storynak egy közeli barát.

Pamelának összeomlást jósoltak
Pamela a nagy fájdalom ellenére, igyekszik erős maradni, hiszen ez most elengedhetetlen ahhoz, hogy a kis Nati is túl tudja tenni magát édesapja elvesztésén. Az édesanyának tartania kell magát, ez most a dolga. Pedig nagyon nem könnyű ez.

Néhány éve Müller Rózsa megjósolta a tragédiát, az összeomlást. Pamela akkor még Krisztián oldalán, az Édes élet című TV2-es realityben szerepelve járt a jősnőnél, aki nem mondott túl bíztató dolgokat a kapcsolatukról. Az akkor még érthetetlennek tűnő szavak - amit most a Story idézett – mára valósággá váltak.

„Látod, itt vagytok ketten, szerelemben. Igen ám, de ez egy olyan férfi, aki általában nem egy hölgynek udvarolt, hanem két vasat is tartott a tűzben. Ez a közeljövő. Ne haragudj, nekem mindig azt kell mondanom, ami történni fog, és most az igazat kell mondjam. Nem akarom, hogy ez bármiben befolyásoljon, de azt látom, hogy nem fogtok együtt maradni. Egy rövid ideig még igen, de neked is lesz más férfi az életedben, pedig ezt a férfit szereted. Ebbe a férfibe vagy szerelmes – jövendölte akkor Müller Rózsa, akinél egy még borúsabb kártya is felütötte a fejét. – Itt az erő, itt van a szerencsétlenség. Itt a torony, ami összeomlik. Tehát ez a kapcsolat összeomlik” – mondta Rózsa a kiterített lapra, ami ekkor úgy tűnt, csak a szerelmi szál végét nyomatékosítja ennyire, holott meglehet, már a szörnyű tragédiát vetítette elő.

A jósnő szavai mind igazak voltak: a másik nő miatti szakítás, a másik kislány születése, Pamela új kapcsolatát és illetően, és Nati testvérét illetően is.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap