Sajnos a hír igaz....Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Berki Mazsiról! Szörnyű hír érkezett!

Sajnos a hír igaz....Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Berki Mazsiról! Szörnyű hír érkezett!

Berki Mazsi alig egy hónapja, tragikus körülmények között veszítette el férjét, Berki Krisztiánt. Nagyon nehéz időszakon megy keresztül a fiatal özvegy, hiszen egyedül maradt egy lassan hét hónapos kisbabával, Emma Katerinával. A kislánya miatt Mazsi mindenképpen igyekszik talpra állni a tragédia után, a Blikk értesülései szerint például férje adósságait is elkezdte intézni már. A Lapnak azt mondta egy neve elhallgatását kérő barát, hogy Mazsi valószínűleg a munkába menekül majd a gyász elől:

"A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hiszen a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni."
A Blikk úgy tudja, hogy a Berki házaspár egy babaúszással foglalkozó vállalkozást indítottak volna Mattesz Csillával, aki rengeteget szerepelt Krisztiánék közösségi oldalain, hiszen hozzá járt babaúszásra a kis Emma Katerina. Mazsiék ez idő alatt még barátok is lettek, de a vállalkozás mégsem valósult meg.

"Úgy tudom, Mazsi sokáig gondolkodott, időt kért, nem volt még ereje üzleti dolgokkal foglalkozni komolyabban, mert nagyon maga alatt volt. Csilla várt rá, ameddig csak tudott, de végül nem tudta tovább húzni a dolgot, ezért mással indította el a vállalkozást. Ez egy nehéz döntés volt Csilla részéről, de úgy érezte, lépnie kell. A korábban közösen meghirdetett táborukat is azonnal lemondták a tragédia után. Persze, az nem is volt kérdés, ebben a helyzetben túl fájdalmas lett volna" - fogalmazott egy informátor a Blikknek.
Sokan aggódnak most Mazsiért, hiszen szeretnék, ha az özvegynek sikerülne újjáépítenie az életét. Saját vállalkozása azonban ezek szerint már nem indul el, szülei hagyományát folytatja nyitott cukrászdája pedig már három éve bezárt. Ezen kívül ott vannak még az influenszer szerződések, a sok promóciós anyag, amit Krisztiánnal együtt csináltak. Ezeknek a szerződéseknek a jövedelmezősége kérdéses, hiszen itt főként Krisztián volt a húzónév, bár Mazsi is értékesített egy-két terméket az oldalán.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap