Tömegek kísérték utolsó útjára, eltemették a Tomajmonostoron buszban felejtett 4 éves Inezt - szívfacsaróan néz ki a pici sírja

Tömegek kísérték utolsó útjára, eltemették a Tomajmonostoron buszban felejtett 4 éves Inezt - szívfacsaróan néz ki a pici sírja


Tömegek kísérték utolsó útjára, eltemették a Tomajmonostoron buszban felejtett 4 éves Inezt A tiszaderzsi temetőben helyezték örök nyugalomra azt a 4 éves kislányt, akit június elején egy buszban hagytak Tomajmonostoron.

A tiszaderzsi temetőben helyezték örök nyugalomra azt a 4 éves kislányt, akit június elején egy buszban hagytak Tomajmonostoron.

A család és rokonok mellett több mint százan kísérték utolsó útjára Inezt, azt a 4 éves kislányt, aki tragikus körülmények között vesztette életét még június elején. Mint ismert, 7-én reggel indult el a tomajmonostorai óvodába, de az önkormányzat mellett leparkoló buszban maradt. Órákkal később eszméletlen állapotban találtak rá, mentőhelikopter vitte kórházba, de szervezete végül feladta a harcot.

A tiszaderzsi temetőbe tömeget érkeztek szombaton, hogy végső búcsút vegyenek a kislánytól – akit egy apró, fehér koporsóban helyeztek örök nyugalomra.


Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap