Úristen! Ismert művész a terézvárosi házomlás súlyos sérültje - Mutatjuk a részleteket:

Úristen! Ismert művész a terézvárosi házomlás súlyos sérültje - Mutatjuk a részleteket:


Ahogy azt korábban megírtuk, a Jókai utcában leomlott egy lakóépület felső szintjének egy része. A balesetben négy járókelő megsérült. Kiderült, ki az egyikük.

A házomlás egyik súlyos sérültje a Budapesti Operettszház egyik táncművésze, aki a tragédia idején épp a munkahelyére tartott – írja az MTI.

Az Operettszíház munkatársa a közlemény szerint kórházi, baleseti ellátásban részesül. Az színház vezetése és társulata támogatásáról biztosítja sérült társulati tagját és családját – írják.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az M1 aktuális csatorna műsorában korábban arról számolt be, hogy a mentők négy sérültet láttak el a VI. kerületi házomlás helyszínén, egy nőt koponya- és gerincsérüléssel vittek kórházba.

Hat mentőegységet riasztottak a helyszínre, a mentők négy sérültet láttak el. A legsúlyosabb sérült egy fiatal nő, aki koponyasérülést, gerincsérülést, belső sérüléseket szenvedett. Őt gyors ellátásban részesítették a mentők és azonnal baleseti osztályra vitték – közölte.

Három sérült zúzódások, sebek miatt szorul segítségre, őket is baleseti osztályra vitték – mondta a mentőszolgálat szóvivője. Hétfő délelőtt a Jókai utca 1. szám alatti épület beépítés alatt álló tetőterének egy része az utcára omlott – olvasható a közleményben.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS