Brutális robbanás rázta meg Kaposvárt - Mutatjuk a részleteket:

Brutális robbanás rázta meg Kaposvárt - Mutatjuk a részleteket:


A büfékocsi teljesen leégett, több gázpalack is felrobbant az oltás közben, viszont csodával határos módon senki nem sérült meg.

A büfékocsi péntek délután kapott lángra, és hamarosan teljes terjedelmében égni kezdett.Szerencsére a sütöde dolgozója még időben ki tudott menekülni, a fülke, amelyben dolgozott ugyanis, a tűzoltók kiérkezésekor már teljesen leégett, így vélhetően a gyorsasága az életét mentette meg.

Bár a tűzoltók rekord gyorsasággal a büféhez értek, két gázpalack hatalmas robajjal felrobbant, majd oltás közben további két palack is megsemmisült:

– Az egység a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy vízsugárral és két habosított vízsugárral kezdte meg az oltást, amikor további két gázpalack is felrobbant a kocsiban- közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.



A robbanás ereje olyan brutális volt, hogy egy közeli autómosó ablakait kitörte, míg egy másik üzlet teljesen megtelt gomolygó füsttel, a műanyag ablakkeretek megolvadtak, és mivel a kocsi a belvárosban parkolt, így félő volt, hogy a lángok is tovább terjednek a környékbeli üzletekre. Szerencsére és hála a tűzoltók profi unkájának, ez nem történt meg:

– A tűzoltóknak sikerült rövid idő alatt elfojtani a lángokat, megakadályozva, hogy a tűz átterjedjen a közeli üzlethelyiségekre- közölték. Az esettel kapcsolatban folyik a nyomozás, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvédelmi eljárást is folytat az ügyben.

A Sonline úgy tudja, hogy a sütöde grillcsirkéket árult, az ott dolgozó hölgy pedig elárulta, hogy valóban az utolsó pillanatban sikerült kirohannia a kocsiból.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap