Dráma bejelentés jött a Külügyminisztertől –Megtámadtak minket a határon !Ostrom alá került Magyarország!

Dráma bejelentés jött a Külügyminisztertől –Megtámadtak minket a határon !Ostrom alá került Magyarország!


Veszik elő a fegyvereiket, az üveggolyókat, amiket csúzliból lőnek ki. Megtámadják a rendőröket, kövekkel, betondarabokkal dobálják őket.
– mondta el a fegyveres támadásról Szijjártó, aki szerint ez az elkövetkező időszakban még durvább lesz.

ENNEK EGY ELLENSZERE VAN: HATÁROZOTTAN ÉS KEMÉNYEN KELL VÉDENÜNK A DÉLI HATÁRT, NEM SZABAD BEENGEDNI EGYETLENEGY ILLEGÁLIS MIGRÁNST SEM

A kormány retorikája újra elővette a migránsokat, hiszen hiába dúl háború Ukrajnában, nálunk is elő kellett venni a régi jól bevált háborús retorikát.Orbán Viktor 2022.július 8-án beszélt arról, hogy hosszú, több mint tíz órás kormányülést tartottak. Ennek az az oka, hogy az ukrajnai háború nemcsak a gazdaságunkat, hanem a biztonságunkat is fenyegeti.

Több százezer illegális migráns kelhet útra Magyarország és Európa irányába a következő hetekben és hónapokban.

Ennek előszelét már most érezzük: megnőtt az illegális határátlépők száma. Fellépésük egyre erőszakosabb, sőt brutálisabb, a szerb oldalon pedig már fegyveres összecsapások is voltak, amelyek halálos áldozatot követeltek.– jelentette ki Orbán, és hozzátette, hogy határvadász egységeket állítunk fel, amelyek a magyarok biztonságát őrzik majd, együttműködve a rendőrséggel.

Első lépésben 2.200 határvadászt képezünk ki, és állítunk szolgálatba. Számukat később 4.000-re növeljük majd. Az erről szóló rendeletet a mai napon aláírtam.

– írta bejegyzésében a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap