Megjött! Elérte Magyarországot a gigavihar jégesővel :RIASZTÁS! Durva villámlással ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar!! ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR



Megjött! Elérte Magyarországot a gigavihar jégesővel :RIASZTÁS! Durva villámlással ÉS JÉGGEL KÖZELEG a vihar!! ÓRÁRÓL ÓRÁRA MUTATJUK HOL CSAP LE A VIHAR



Hogyan fizess kevesebb mint 50%-ot áramért! Íme a pontos részletek:



A CIKK IDE KATTINTVA OLVASHATÓ



Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2022.07.22. péntek éjfélig

Pénteken a napos idő mellett gomolyfelhők képződnek, és néhol nyugaton és északon egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Zivatar környezetében erős, viharos széllökések is előfordulhatnak. Hajnalban 11-22, délután 33-40 fokot mérhetünk.

Szombaton egy gyenge hidegfront hatására délutántól északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Délután feltámadó északnyugati széllel érkezik meg a front a Dunántúlra. Északon, északnyugaton elszórt záporok, zivatarok alakulhatnak ki. A front előtt még délnyugat felől forró levegő érkezik, a csúcshőmérséklet 34 és 41 fok között tetőzik.


ZIVATAR

Péntek délután, este az Északi-középhegységben, északkeleten (leginkább Borsod, Zemplén térségében) egy-egy zivatar esetleg kialakulhat. Szombaton az érkező hidegfronthoz társulva délutántól az Alpokalján, Észak-Dunántúlon, Pest-megye északi felén, illetve az Északi-középhegységben helyenként zivatarok kialakulása várható. A front mentén zivatartól függetlenül is akár viharossá fokozódhat a északnyugatira forduló szél, de zivatarban néhol 70-90 km/h-s szélrohamok is kialakulhatnak.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap