Napok óta ott heverhetett! Holttestet találtak Siófokon egy parkoló autóban - ITT vannak a részletek

Napok óta ott heverhetett! Holttestet találtak Siófokon egy parkoló autóban - ITT vannak a részletek

A kép illusztráció


Szörnyű tragédia történt a Balaton mellett fekvő egyik legnépszerűbb városban. Egy ismeretlen személyazonosságú holttestre bukkantak egy lezárt gépkocsiban a siófoki rendőrök. A féri feltehetően már napokkal korábban meghalhatott, mégsem vette észre senki, hogy egy holttest van a kocsiban. A nyomozás még zajlik.

Egy helyi parkolóba lakossági bejelentés nyomán péntek délelőtt mentek ki a rendőrök, ahol a járőrök az egyik autóban egy ismeretlen férfi holttestére bukkantak - adta hírül a Sonline.hu

A holttest napok óta az autóban lehetett, ám a nagy meleg miatt a rendőrségi vizsgálat tudja majd csak megállapítani pontosan, hogy mikori a halál időpontja.

Külföldi állampolgár lehetett
Feltehetően egy külföldi állampolgárról van szó, mert egy külföldi rendszámú autóban találtak rá az élettelen testre - közölte a lappal Vajda Eszter, a Somogy Megyei Rendőr Főkapitányság sajtóügyeletese. A rendőrök az idegenkezűséget kizárták, így a halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

A közelben lakó szemtanúk szerint a városka Batthyányi utcai parkolójában állt már napok óta a szlovák rendszámú autó, amelyben a holttest volt.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap