Ördög Nóriék balatoni éttermében 200 forintot számoltak fel 1db jégkockáért - EZZEL magyarázta a műsorvezető:

Ördög Nóriék balatoni éttermében 200 forintot számoltak fel 1db jégkockáért - EZZEL magyarázta a műsorvezető:

Ördög Nóráék tudta nélkül számláztak pénzt a jégkockáért a balatonakarattyai éttermükben. A számláról fotó is felkerült a netre, 200 forint volt az italban a jégkocka adag.

A balatonakarattyai étterembe bement három hete egy társaság és mikor a fogyasztásuk után a blokkot megkapták, akkor látták, hogy 200 forintot számoltak fel a jégkocka adagjáért.

Ördög Nóra először el sem akarta hinni, hogy az ő éttermében ilyen történhetett. Mikor végre kiderült, mi áll a háttérben, a Blikknek azt mondta, munkatársai nem egyeztettek velük arról, hogy bizonyos esetekben külön felszámolják a jeget. A kánikulában megszaporodtak az olyan rendelések, mikor valaki szódát kért sok jéggel - a szódába alapból nem tesznek jeget, mert amúgy is nagyon hideg - és az étterem dolgozói egyeztetés nélkül úgy döntöttek, a cég érdekeinek védelmében ilyenkor felszámolják a jeget is.

Ez rossz gyakorlat, amit azonnal felszámoltunk. A jég egyébként része például az üdítők, és egyéb, amúgy is jéggel felszolgált italok árának - mondta Ördög Nóra.

Forrás
loading...

AKTUÁLIS