Kilenc megyére kiadták a figyelmeztetést - Nem akármi várható ITT:

Kilenc megyére kiadták a figyelmeztetést - Nem akármi várható ITT:


Szerdán sok napsütés várható, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 35 fok között alakul. A hét további részében a hőség egyre csak fokozódik, csapadékra aligha lehet számítani.

Szerdán sok napsütés várható fátyol- és képződő lapos gomolyfelhőkkel, csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél többnyire mérsékelt marad.

A HŐMÉRSÉKLET DÉLUTÁN 29 ÉS 35, KÉSŐ ESTE 21 ÉS 27 FOK KÖZÖTT ALAKUL.Az Országos Meteorológiai Szolgálat hőség miatt adott ki figyelmeztetést Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Pest, Fejér, Somogy, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna megyére. Nemcsak Magyarországon, hanem Európa-szerte is fokozódik a hőség, igazi nyári, napos idő várható.


Csütörtökön és pénteken csapadékmentes időre lehet számítani; zápor, zivatar legfeljebb a hétvégén várható.

Az Időkép azt írja, szerdán nem várható fronthatás, azonban a melegedésre érzékenyek fejfájást, tompaságot, dekoncentráltságot tapasztalhatnak. A hajnal még viszonylag friss lesz, a hűvösebb tájakon átmenetileg felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. A nagy napi hőingás a vérnyomáspanaszokkal élőknél okozhat kellemetlen tüneteket.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap