Berki Krisztián hasba rúgta Mazsit? – Újabb családi titkok kerültek elő....ÍME a részletek:

Berki Krisztián hasba rúgta Mazsit? – Újabb családi titkok kerültek elő....ÍME a részletek:


Újabb drámai részletek láttak napvilágot Berki Krisztián és Mazsi házasságának utolsó időszakáról. Egy névtelen szomszéd szerint Berki egy alkalommal még hasba is rúgta feleségét.

Kitört a balhé, amikor a szombaton megjelent Blikk hasábjain Berki Krisztián gyászoló édesanyja menyét okolta fia haláláért, aki valamikor május 5-e és 6-a közötti éjjel hunyt el.

Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben – sóhajtott Berki édesanyja, aki erősen kritizálta Mazsi viselkedését, szerinte ugyanis a Dancing with the Stars versenyzőjének gyásza nem őszinte.

Cikkünk után kereste meg a szerkesztőségünket Berki egyik szomszédja is, aki újabb megdöbbentő részletekről számolt be. A neve elhallgatását kérő szomszéd szerint Krisztián házassága a tragédia előtt erősen megromlott, Mazsit csak ritkán látták és hallották, olyankor viszont tőle zengett a társasház és előfordult olyan is, hogy egy veszekedés miatt Mazsi a rendőröket a kihívta a házhoz.

A balhé azonban még itt sem ért véget, a Borsnak most nyilatkozott egy másik névtelen szomszéd is, aki szerint Berki hason rúgta Mazsit, amikor az egyhónapos kislányukat tartotta a kezében.

"Az elején, amikor idejöttek, Mazsinak még nagy hasa volt, boldogan várta a baba megszületését. A költözésük jó hangulatban telt, de nagyon hamar elkezdődtek a gondok… Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést, – bár nem szerettük volna hallani – és Mazsit kétségbeesettnek láttuk. Később aztán megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást... Borzasztó volt. De nem mertünk tenni semmit, Mazsi nem kért tőlünk segítséget és addig nem akartunk beleavatkozni más életébe" - nyilatkozta a lapnak az egyik szomszéd, aki szerint a tavalyi karácsony hozta meg a fordulópontot a páros kapcsolatában, akkor szabadult el a pokol.

– Tavaly karácsony volt, amikor megint hangos veszekedést lehetett hallani. Ekkor már megszületett a közös kislányuk, még alig lehetett egy hónapos, és Krisztián megint agresszíven érkezett haza. Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok – vélhetően az edzéshez használt szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy... Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt… Kint a teraszon vigasztalhatatlanul csak sírt és sírt - mondta a szomszéd, aki szerint Mazsi még a szüleinek sem merte elmesélni ezt az esetet.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap