Emlékeztek még? Ő az a kislány, aki 11 évesen esett teherbe bátyjától! Így néz ki ma! A változás egészen elképesztő!

Emlékeztek még? Ő az a kislány, aki 11 évesen esett teherbe bátyjától! Így néz ki ma! A változás egészen elképesztő!

Annyi szörnyűség történik a világban, hogy nehéz csak a jó dolgokra koncentrálni. Mi lehet annál szebb, amikor egy anyuka életet ad a kisbabájának? Nem sok minden. Azonban, ha a gyerek nem kívánt, ráadásul erőszak folyamán fogant nem mellesleg testvértől, akkor az minden csak nem szép.

Tressa Skóciában West Lothianban nőtt fel rettenetes körülmények között. Édesanyja, Tracey súlyos szenvedélyekkel küzdött. Gyakorlatilag alkoholon és tudatmódosítókon élt. Tressa kisgyermekként sokszor elsírta magát a hajnalig tartó bulizások miatt, melyeket az anyja rendezett a házukba. Tény és való, hogy ez nem gyerekeknek való életkörülmény, de igazából még a felnőtteknek sem.

Tressát már kisiskolás korában is zaklatták a perverzek. Volt, aki könyörgött neki egy kis “szolgáltatásért”. A rossz nevelés és életkörülmény miatt nem tudta eldönteni akkoriban, hogy mi a helyes és mi nem. Szóval sokszor belement a dologba, cserébe kapott párszáz forintnyi aprót, italt vagy bagót. Már gyerekként is sokszor volt ittas, és ilyenkor azt csináltak vele, amit csak akartak. Nem volt tudatánál, így a perverz férfiak sokszor kihasználták.


Egy évvel idősebb testvérével a viszonya eléggé változatos volt. Hol jóban voltak, hol nem. Még 11 éves korában egyszer egy elhagyott építkezési területre csábította és rettentesen megerőszakolta. A támadás miatt traumába eset kislány nem merte elmondani az anyjának a történteket, ahogyan azt sem, hogy pár hónap múlva változásokat kezdett észrevenni a testében.


Egy barátját kérte meg, hogy vegyen neki terhességi tesztet, mely megerősítette a legsúlyosabb félelmét. A bátyja teherbe ejtette.

Anyjának azt mondta, hogy a gyerek egy részeges affér eredménye, melyre nem is igazán emlékszik. A gyermek 2006-ban született. Két évig nevelte egyedül úgy, hogy nem beszélt arról, hogy ki is az apa.


14 éves korában azonban kiderül az igazság és Jasont, a testvérét letartóztatták. A gyermeket elvették és állami gondozásba helyezték. Egy 2009-es tárgyalás során Jason-t négy év börtönre ítélték, miután a DNS vizsgálat is megerősítette, hogy ő az apa. A következő években Tressa életmódja katasztrófa volt. Volt, hogy napi 100.000 forintnyi összeget költött tudatmódosítókra és alkoholra. 2011-ben jelentkezett rehabilitációra. Akkor azt mondta, hogy a függőségeivel meg tud birkózni, de a múltjával nem.
2014-re teljesen megtisztult és megismerkedett jelenlegi barátjával Darren-nel. 19 évesen ismét teherbe esett, ám sajnos elvetélt és nem sokkal később édesanyja is meghalt. A gyötrelmek ellenére erős maradt és Darren segítségével tanácsadásokra járt. 2018-ban végül egy egészséges babának adott életet 24 órányi vajúdás után.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap