Fontos kérdésekben döntött a kormány! Gulyás Gergely jelentette be, hogy EZEKRE a változásokra számíthatunk: - EZ mindannyiunkat érint

Fontos kérdésekben döntött a kormány! Gulyás Gergely jelentette be, hogy EZEKRE a változásokra számíthatunk: - EZ mindannyiunkat érint


A távhőárak a lakossági fogyasztók számára nem fognak változni,
A távhőárak a lakossági fogyasztók számára nem fognak változni, szögezte le Gulyás, a kormány pedig programot indít arra, hogy minden távhővel fűtő lakást mérőórával lássanak el.

Támogatási programot dolgoznak ki az energiaintenzív iparágakban Munkahelyvédelmi programra van szükség, a kormány az energiaintenzív iparágakban támogatási programot fog kidolgozni.

Az erdőgazdaságoknál közvetlenül is lehet a jövő héttől fát vennI Mindenkit arra kérnek, hogy a gázzal és az árammal is óvatosan bánjon az észszerűség határain belül, hívta fel a figyelmet Gulyás. Az erdőgazdaságoknál közvetlenül is lehet a jövő héttől fát venni, tette hozzá, közzé fogják tenni hamarosan, hol lehet majd vásárolni, hatósági árat fognak megállapítani a különböző fatermékekre.

Tíz köbméter fát mindenkinek fognak tudni biztosítani a fűtésszezon kezdetéig az állami erdőgazdaságok
– jelezte. Ezen kívül egyébként szénprogramot is indítanak.

25 százalékos gázcsökkentés az államis szerveknél
Amilyen gyorsan lehet a gázfogyasztást kell csökkenteni, a kormány pedig magán kezdi a spórolást, jelentette be Gulyás. Ezért a kórházak és a bentlakásos szociális intézmények kivételével 25 százalékos gázcsökkentést írtak elő az állami szerveknek.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap