ITT a vége! Most jelentették be! 25 év után megszűnik az RTL Klub - ÍME a részletek:

ITT a vége! Most jelentették be! 25 év után megszűnik az RTL Klub - ÍME a részletek:


Hatalmas változások előtt áll az ország egyik legnagyobb kereskedelmi tévécsatornája, az RTL Klub.

Huszonöt éve indult az RTL Klub Magyarországon, amely a számos sztárt, hírt, showműsort, tehetséget, sorozatot, realiyt, nevetős és sírós pillanatot adott a nézőknek.

Ám most lezárul egy korszak, az RTL Klub ugyanis negyed évszázad után nevet vált: a csatorna októbertől RTL néven fut tovább, emellett pedig arculatot is váltanak.

- Aki szereti a realityt, annak Kánaán lesz az ősz. Négy ilyen jellegű műsor is fut majd a csatornán: a Házasodna a gazda már megy, de lesz Nyerő Páros is, és nemsokára indul a Celeb vagyok, ments ki innen, amit 2008-ban csináltuk először. Ez most úgy tér vissza, ahogy akkor kezdődött: Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek a műsorvezetők, a forgatás pedig Kolumbiában lesz. Illetve készülünk egy újabb Való Világgal is - mondta el a csatorna sajtótájékoztatóján Kolosi Péter, programigazgató.

Mint azt korábban a Blikk is megírta, RTL Group nem sokkal ezelőtt jelentette be hogy logót vált, amivel a sokszínűséget és az inspirációt kívánják jelképezni.

Az átfogó újratervezés egyébként már tavaly megkezdődött a cégnél, idén azonban – a hollandiai és a luxemburgi csatornával egyetemben a – magyar RTL is csatlakozik.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap