Meghalt, legyőzte a gyógyíthatatlan betegsége a közkedvelt időjóst!

Meghalt, legyőzte a gyógyíthatatlan betegsége a közkedvelt időjóst!


Fájdalmas hír érkezett: elhunyt a közkedvelt időjós Tíz nappal azután vesztette életét a kétgyermekes édesanya, hogy rákkal diagnosztizálták. A nézők és kollégáik is nehezen tudják feldolgozni a tragédiát.

A BBC időjárás előrejelzője volt Dianne Oxberry több mint 23 éven át. Karrierjét azonban nem ezzel kezdte, hanem a kilencvenes évek elején a BBC Radio 1 műsorában dolgozott. Később egy gyerekműsorban működött közre - írja a Ripost.

Időközben kitanulta a meteorológiát, és csatlakozott a BBC időjós csapatához. Nagyon hamar belopta magát a nézők és a kollégái szívébe is. Dianne-nél azonban petefészekrákot diagnosztizáltak, és tíz nappal később, 51 éves korában meghalt.

A nézők és a színésztársai is tisztelegtek a sztár előtt. A North West Tonight műsorvezetője, Roger Johnson így nyilatkozott: „Megszakad a szívünk Dianne halála miatt. Szinte lehetetlen felfogni. Dianne volt a North West Tonight. Nehéz elképzelni a műsort nélküle. Gondolataink Iannal és Dianne egész családjával vannak. Reméljük, vigaszt találnak abban a tudatban, hogy sokan szerették Dianne-t, és borzasztóan fog hiányozni”.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap