Most érkezett! Dráma ebben a magyar kórházban - Több ápoló is súlyosan megsérült, miután....ITT vannak a legfontosabb információk:

Most érkezett! Dráma ebben a magyar kórházban - Több ápoló is súlyosan megsérült, miután....ITT vannak a legfontosabb információk:


Sokkoló eseménynek lehettek tanúi a szentesi Bugyi István kórház dolgozói. A szerda hajnalban történt eseményeknek végzetes kimenetele is lehetett volna.

Mindig is nyilvánvaló volt az emberek számára, hogy a kórházi ápolónők munkája nem éppen mesefilmbe illő, hiszen nap mint nap durva megpróbáltatásokkal kell szembenézniük. Szerda hajnalban azonban horrorfilmbe illő jelenet történt Szentesen.

Egy külföldi beteg a Bugyi István kórházban zavart állapotban kitört egy ablakot és az üvegdarabokkal két ápolónőt is megsebesített
- adta hírül a Szentesi hírek.

Az ápolónők egyikét a karján vágta meg, míg a másikat a nyakán sebesítette meg, ami akár végzetes is lehetett volna.

Az ügyben megkerestük a kórházat, a történteket megerősítették, ám nyilatkozni nem kívántak. Azt kérték, írásban küldjük meg a kérdéseinket.

Nem ez volt az első eset, hogy az ápolónőkre vagy orvosokra támadtak a betegek, idén több ilyen is történt. Az egyik legdurvább eset a 13. kerületi Honvédkórházban történt még nyár elején. Az 54 éves betegnek a támadást megelőzően hallucinációi voltak, viszont nem volt hajlandó gyógyszert szedni a tüneteire. A férfi a rutinvizsgálat közben késsel esett neki orvosának, aki súlyosan megsérült a támadás során. Úgy tudni, hogy a férfi megpróbálta szíven szúrni az orvost, amit ugyan elvétett, a szúrás a tüdejét érte, a doktor pedig rengeteg vért vesztett. Az orvost azonnal megműtötték, így szerencsére túlélte a szörnyű támadást.

A megrázó képeket IDE KATTINTVA tekintheti meg!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap