Most érkezett! GYÁSZ! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy bár hosszasan küzdöttek a 15 éves Patrik életéért, nem sokkal ezelőtt jött a hír, elhunyt - ITT vannak a tragédia részletei:

Most érkezett! GYÁSZ! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy bár hosszasan küzdöttek a 15 éves Patrik életéért, nem sokkal ezelőtt jött a hír, elhunyt - ITT vannak a tragédia részletei:


Hosszasan küzdöttek Patrik életéért, aki a focipályán lett rosszul, majd a kórházban életét vesztette.

Az Országos Mentőszolgálat számolt be róla, hogy szerdán este, foci közben lett rosszul Budapesten egy 15 éves fiatal, akihez barátai a mentők gyors segítségét kérték. A fiú minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett és nem mozdult, ezért társai azonnal mentőt hívtak és a mentésirányító telefonos utasításai szerint megvizsgálták, de ekkor már nem lélegzett.

A fiatalok nem estek pánikba, azonnal megkezdték az újraélesztést, és egymást váltva küzdöttek barátjuk életéért, amíg a sporttelep egyik dolgozója elrohant a helyszín közelében kihelyezett defibrillátorért. Perceken belül helyszínre érkező mentők azonnal kórházba szállították, kritikus állapotban.

A focista klubja, az ISSIMO SE a Facebookon azonban pénteken közölte, hogy a fiatal fiú sajnálatos módon életét vesztette.

–Szomorú szívvel tájékoztatjuk Barátainkat a tragédiáról, Patrik itt hagyott minket tegnap este. Nem találjuk a szavakat. Fiatal, életerős, vidám srácot ismertünk meg benned. Két hónapja csatlakoztál, de gyorsan a közösség fontos részévé váltál. Még csak most kezdődött közös utunk, de máris véget ért. Az élet igazságtalan sokszor. Most is az volt. Klubunk őszinte részvétét fejezi ki Patrik családjának, barátainak – olvasható a bejegyzésben, amelyben azt is megosztották, hogy ma este, gyertyagyújtással emlékeznek rá.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap