Sajnáljuk, de borzalmas hír jött Zalatnay Saroltáról

Sajnáljuk, de borzalmas hír jött Zalatnay Saroltáról


Zalatnay Cini próbálta rendezni a dolgokat és újra közel kerülni Katihoz, de az énekesnő nem enged.

Hétfő este a 75. születésnapja alkalmából Kovács Kati Életmű-koncertet adott a Budapest Kongresszusi Központban. A jeles eseményre Zalatnay Sarolta is ellátogatott, annak reményében, hogy rendezheti kapcsolatát zenésztársával. Cini még egy csokor virágot és egy különleges ajándékot is vitt Katinak.

“Elhoztam egy olyan bakelitemet, amire ezt írtam: „Ha legközelebb látlak, már nem figyelek rád”… olyan nincs, hogy ne figyeljek, mert zseniális énekesnő vagy, az isten áldjon jó sokáig” – üzente Cini Katinak.

Az énekesnő hozzátette, hogy ő sosem haragudott Katira, mindketten jó énekesnők és csodálatos éveket éltek meg együtt.

“Voltak rosszízű dolgok, nem egyértelmű, hogy Kati abban az időben, amikor én el voltam zárva a világtól, hogyan is reagált bizonyos dolgokra… Ha úgy volt, ahogy mesélik, csúnya volt, de remélem, ő is megbánta. Mindig elvoltunk egymás mellett, senki nem haragudott senkire. Így, 70 fölött, annak kell örülnünk, hogy élünk és énekelünk, a Szenes Iván-esten rekordnézőszám tombolt, így fel vagyok dobódva” – árulta el Cini.

Zalatnay Cini az egyik hátsó sorból bulizta végig zenésztársa életmű-koncertjét. Kati a “Találkozás egy régi szerelemmel” című szám alatt még a nézők közé is lejött, és amikor meglátta Cinit, odament hozzá és ökölpacsizott vele.

“Megríkattál egy kicsit, mert 1990-ben, az én 25 éves jubileumomon vendég voltál, és az édesanyám még élt, s akkor az „Úgy szeretném meghálálni” neki is szólt. Az édesanyámat nagyon boldoggá tetted, ezt soha nem fogom elfelejteni, még ha bántasz is. Nagyon köszönöm neked, ahogy ezt az estét is! – üzente a Blikken keresztül Cini, aki személyesen nem tudta átadni a jókívánságait, Kovács Kati ugyanis nem fogadta a koncert után.

A lap később aztán utolérte az énekesnőt, aki elárulta, hogy három órányi koncertezést követően nem szeret a sajtó munkatársaival találkozni.

“Erkölcsileg, morálisan semmi bajom Cinivel, de nincs semmiféle ismeretségünk már. Évtizedek óta nem találkoztunk, évtizedek óta most először láttam élőben. A sors elvitt minket más útra, ez nem szándékos. Soha nem volt vitánk, sőt, sok évvel ezelőtt itt, a kongresszusi műsorában vendég is voltam” – mondta Kovács Kati, aki szerint jobb, ha békén hagyják a múltat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap