Borzalmas vonatbaleset történt Magyarországon.Íme az első fotók - Mutatjuk a részleteket:

Borzalmas vonatbaleset történt Magyarországon.Íme az első fotók - Mutatjuk a részleteket:


A vonat a vasúti átjáróban ütközött egy teherautóval, melynek következtében a teherautó összeroncsolódott, a vonat pedig kisiklott.

A Mávinform Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a Balassagyarmatról Aszódra 7:48-kor elindult S780-as személyvonat (33517) Iklad-Domony felső megállóhelynél egy andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban tehergépjárművel ütközött.


Az ütközés következtében a motorkocsi egy tengellyel kisiklott.Közlésük szerint Aszód és Galgamácsa között pótlóbuszok szállítják az utasokat várhatóan a délutáni órákig.

Hozzátették, az Aszód-Balassagyarmat-Ipolytarnóc vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani a délutáni órákig.

A police.hu beszámolója szerint nagy valószínűséggel figyelmetlenül hajtott a sínekre járművével az a 41 éves vácegresi férfi, aki 2022. október 14-én 9 óra körül a 2108-as úton, egy jelzőberendezés nélküli vasúti átjáróban összeütközött egy Balassagyarmat felől érkező motorvonattal.

A baleset következtében a teherautó sofőrje nem sérült, a vonat vezetőjét, valamint a szerelvény több utasát a mentők kórházba vitték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.Kiemelt fotó illusztráció

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap