ITT az újabb iskolai támadás: 9 éves kisfiút kellett kórházba szállítani - ITT vannak a részletek:

ITT az újabb iskolai támadás: 9 éves kisfiút kellett kórházba szállítani - ITT vannak a részletek:


Megismétlődött a borzalom egy nagyszombati iskolában.

Egy nagyszombati alapiskolában megtámadtak egy kilencéves fiút idősebb diáktársai – írja a Paraméter.

A verekedés következtében a fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani. A portál információi szerint a rendőrök hétfő reggel érkeztek az iskolába, hogy az esetet kivizsgálják. Úgy tudni, az iskolaigazgató a történtek után nevelői programra kötelezte a hatodikos támadókat.

Az eset részleteivel kapcsolatban kiderült: két hatodikos fiú és egy osztálytársnőjük a szünet alatt az iskolaudvaron félrevonszolta a kilencéves Lukášt, ahol elkezdték őt ütlegelni, főként a gyomrán. Az eset kiváltója állítólag az volt, hogy Lukáš káromkodott rájuk.

A kisfiú édesanyja elmondta, hogy fia ok nélkül nem támadott volna verbálisan, szerinte tiszteli az idősebb diákokat, akiktől korábban már többször is kapott pofont. A támadást követően a kis Lukášt négy napon keresztül megfigyelték a kórházban, mivel gyomorfájásra panaszkodott. A rendőrség garázdaság és testi sértés ügyében indított vizsgálatot.

Mint ismert, hétfőn Budapest I. kerületében történt diákbántalmazás: egy jó hírű iskolában egy tanuló megkéselt egy másikat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap