Kelemen Anna elvetette babáját,a kicsi apja öngyilkos lett - Íme a részletek:

Kelemen Anna elvetette babáját,a kicsi apja öngyilkos lett - Íme a részletek:


A botrányokról elhíresült playmate nemcsak vidám kalandjairól, hanem élete szomorú történeteiről is ír hamarosan megjelenő könyvében. Annácska néhány évvel ezelőtt gyermeket várt egy norvég férfitól, akivel egy munka alatt ismerkedett meg – írja a Borsonline.

Egy hedonista, rendszeresen kokainozó norvég férfitól várt gyermeket Kelemen Anna – derül ki a napokban megjelenő könyvéből. Az egykori nyuszilány egy pillanat alatt zúgott bele az őt megrendelő skandináv férfiba, és megszegte az örömlányok íratlan szabályát. “Amikor hazaértem, írtam neki egy SMS-t. Ezzel szegtem meg a saját elvemet is. De az idő minket igazolt, hiszen ezt követően hosszú hónapokon át voltunk egy pár. Annak ellenére is, hogy furcsa élete volt” – mesélte a Borsnak Anna.

Annácska könyvéből kiderül, hogy a férfi nagykanállal falta az életet, Anna előtt sem titkolta, hogy a szex rabja volt. Anna azonban elfogadta őt olyannak, amilyen, így amikor kiderült, hogy babát vár, először örült a hírnek. Később azonban rájött, hogy azt sem tudja igazán, ki ő, honnan jön és kik a rokonai, ezért kért egy időpontot a kórházban és elvetette a gyermekét.

A playmate szerelme két hete nem jelentkezett, amikor Anna megtudta, hogy a férfi végül öngyilkos lett.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap