Újabb döbbenetes részletek láttak napvilágot a bedrogozott sztárénekesnőről! Azonnal felismerték, hogy Ő az, aki véresen... - ÍME a drámai részletek:

Újabb döbbenetes részletek láttak napvilágot a bedrogozott sztárénekesnőről! Azonnal felismerték, hogy Ő az, aki véresen... - ÍME a drámai részletek:


A sztár albérletét kábítószer-kereső kutyával kutatták át, és a díler ujjlenyomatait is próbálták rögzíteni. A főbérlője napok óta nem tudta elérni az énekesnőt, ezért hívta ki a rendőröket.

Újabb megdöbbentő információk jutottak a Blikk birtokába a csütörtök délután rendőri kísérettel kórházba szállított, ismert énekesnő ügyében. A szomszédok szerint a hírességre a főbérlője hívta rá a rendőröket, akik – miután kórházba vitték – nyomozók és drogkereső kutyák segítségével kutatták át a lakását.

Mint arról lapunk elsőként beszámolt, mentőautóval szállították kórházba a közismert, fiatal hazai énekesnőt, aki erősen kábult állapotban volt, ezért toxikológiai vizsgálatokat végeztek rajta, ami kokaint mutatott ki a szervezetében. Az ügyben rendőrségi eljárás indult.

– Rögtön felismertem. Az is azonnal szemet szúrt, hogy mindkét kezét ellátták, ugyanis mindkét alkarját kötés borította – árulta el lapunknak korábban egy kórházi szemtanú.

Az énekesnő kilétét személyiségi jogok miatt nem közölhetjük, ám a Blikk több szomszédját is megtalálta az angyalföldi házban, akik újabb megdöbbentő részletekről meséltek.

– Nem igazán kedveli őt itt senki, mert elég hangos, későn jár haza, és nem nagyon kommunikál senkivel. Elég magának való, és mindenki tudja róla a házban, hogy évek óta komoly lelki problémákkal küzd – kezdte az egyik informátorunk, aki a csütörtöki napról is részletesen beszámolt.

A lakását bérli, és a tulajdonosa napok óta nem tudta őt elérni. Személyesen is megkereste, ám nem nyitott neki ajtót, de amikor felhívta, hallotta, hogy bent csörög a telefonja. Kérdezgette a többi szomszédot is, de mivel napok óta senki nem látta, végül kihívta rá a rendőröket, akik csütörtök délelőtt megjelentek.

Az informátor szerint az előadóművész kábult állapotban, sérülésekkel a karján nyitott ajtót a rendőröknek, akik – látva az állapotát – kihívták a mentőket. A lakást ezután ellepték a nyomozók, akik drogkereső kutyák segítségével kerestek kábítószerre utaló nyomokat, illetve ecsetekkel ujjlenyomatokat, feltehetően a kábítószer-kereskedő kiléte után kutatva.

– Kesztyűkben érkeztek a nyomozók, akik órákon át ecsetekkel nagyon alaposan vizsgálták a helyszínt. Őszintén szólva, egyáltalán nem lepődtünk meg a történteken, köztudott a házban, hogy a szóban forgó hölgy szokott tiltott szerekhez nyúlni – tette hozzá a szemtanú.

Egy másik szomszéd arról számolt be, hogy az énekesnő a csütörtöki eset óta már az otthonában pihen, a szerelme és a barátai gyakran látogatják, de őt az eset óta nem látta senki.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap