Borzasztó tragédia: hatan ültek a két autóban

Borzasztó tragédia: hatan ültek a két autóban


Teljes útlezásárás mellett folyik a halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínelése Martfű külterületén a 442-es úton – közölte a rendőrség.

“Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. november 19-én, 15 óra körüli időben a 442-es számú úton, Martfű külterületén” – közölte a rendőrség a honlapján. A közleményük szerint egy személygépkocsi közlekedett Martfű felől, amely eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemből, Szolnok felől érkező személygépkocsival.

“Mindkét járműben a vezetőn kívül két-két utas is tartózkodott, melyek közül egy nő életét vesztette, a többi érintett orvosi ellátása folyamatban van” – folytatják a rendőrök.

A rendőrség felhívja az autósok figyelmét, hogy a baleset helyszínelése zajlik, aki teheti kerülje el ezt az útszakaszt! A rendőrök a Szolnok felől érkező forgalmat Szandaszőlős külterületén, a Homokbányai út kereszteződésénél, míg a Martfű felől érkező forgalmat a kengyeli elágazásnál terelik el.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap