GYÁSZ! ÍGY kísérték utolsó útjára a tragikusan elhunyt 12 éves Áront, aki egy fociedzés után halt meg:

GYÁSZ! ÍGY kísérték utolsó útjára a tragikusan elhunyt 12 éves Áront, aki egy fociedzés után halt meg:


A 12 éves kisfiút szombaton kísérték utolsó útjára, csapattársai jövő héten érte játszanak a pályán.

Mint ahogy arról a Blikk is beszámolt: Edzés után váratlanul rosszul lett, majd elhunyt Tímár Áron. A 12 éves kisfiú szerdán hunyt el az erdélyi Gyimesközéplokon. Délután még semmi előjele nem volt a tragédiának: hazament az iskolából, megebédelt, majd boldogan edzésre ment. Az edzés végén azonban rosszul lett, összeesett a pályán. A mentősök egy órán át próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Szerettei és ismerősei szerint Áron egy életvidám kisfiú volt, aki erősen küzdött az álmai megvalósításáért. Nagynénje, Hajnalka szerint már egészen kicsiként eldöntötte, hogy focista lesz, s nagy álma volt, hogy válogatott legyen. A LOKI SE tájékoztatása szerint a fiatal játékos halálát egy veleszületett rejtett szívbetegség okozta, mely sajnos nem gyógyítható.

Áront szombaton helyeztek végső nyugalomra, csapattársai pedig a következő meccsüket a fiatal fiúért játszák.

- A gyermekek egyöntetűen azt mondták, hogy mindenképpen szeretnének játszani, hiszen a következő mérkőzés éppen jövő szombaton lesz, azon a pályán, ahol Áron összeesett. Ők Áronért mindenképpen szeretnék lejátszani a következő bajnoki mérkőzést – nyilatkozta az edző a TV2-nek.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap