Hatalmas csapás: Kifosztották a Kossuth-díjas színésznőt,szinte hihetetlen, amit tettek.

Hatalmas csapás: Kifosztották a Kossuth-díjas színésznőt,szinte hihetetlen, amit tettek.


Csernus Mariann egy színházi próba után fedezte fel, hogy eltűnt nagy becsben tartott, milliókat érő arany pecsétgyűrűje, illetve pénze is, így feljelentést tett. A 94 esztendős, Kossuth-díjas színművészt a pénz nem érdekli, ám ékszerét szeretné mihamarabb visszakapni.

A Blikk információi szerint Csernus Mariann és hozzátartozója a II. kerületi Rendőrkapitányságon tettek feljelentést az eltűnt ékszer és készpénz miatt. Lapnak ezek után számolt be a történtekről a színésznőt.

– 2006-ban a Pesti Magyar Színház úgy döntött, műsorra tűzi a Vizsolyi Biblia című, akkor már évtizedek óta futó önálló estemet. Valamiért úgy adódott, hogy csak néhány évig játszottam ott a produkciót, de Károli Gáspár fordítása velem maradt, és többször említettem az igazgatómnak, Zalán Jánosnak, hogy szívesen játszanám tovább. Ebből végül nem lett semmi, de idén, hét év után, felújítva vittük színpadra a Bethlen Téri Színházban a Vizsolyi Biblia 2.0 című önálló előadásomat. Október végén, a premier előtti fotóspróbán rajtam volt a gyűrű, ám mire hazaértem, nyoma veszett – mondta el a színésznő. Csernus Mariannaknagy becsben tartotta az ékszert, hiszen társulati tagsága egyik kerek évfordulója alkalmából kapta a Pesti Magyar Színháztól.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap