Havazik Magyarországon! Itt már 10 cm hó esett, de további havazásra kell számítani még EZEKEN a területeken:

Havazik Magyarországon! Itt már 10 cm hó esett, de további havazásra kell számítani még EZEKEN a területeken:


Igazi tél uralkodik a Kőszegi-hegységben, 500 méter fölött 10 centinél is vastagabb a hótakaró.A havazás itt nem ért véget, még tovább gyarapszik a hóvastagság. 7 óra magasságában a délkeleti tájakat leszámítva mindenhol esik az országban, nyugaton a magasabb pontokon havas eső, hó hullik.

Csütörtökön eleinte sok lesz a felhő, határozottabb csökkenés a felhőzetben délután kezdődik nyugat felől. Szórványosan - főként keleten, északkeleten és a Dunántúl északi felén - még számítani lehet kisebb esőre, északkeleten a magasabban fekvő tájakon havas esőre, néhol havazásra. A nyugati, északnyugati szél több helyen lesz élénk, erős. A csúcshőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.Pénteken a reggeli pára-, ködfoltok feloszlását követően napos időre van kilátás, számottevő csapadék nem valószínű. Mérséklődik a légmozgás. Hajnalban -3, +3, délután 5-11 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton többfelé lesz párás, ködös a reggel, és napközben is jórészt erősen felhős, borongós időben lesz részünk. Csak helyenként fordulhat elő szitálás, hajnalban ónos szitálás. Északnyugaton napközben feltámadhat az északnyugati szél. Hajnalban -2, +2, napközben 4-9 fokot mérhetünk.Kiadta: Időkép

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap