Kórházba került magyar színész,életmentő műtétet hajtottak végre rajta

Kórházba került magyar színész,életmentő műtétet hajtottak végre rajta


Körtvélyessy Zsolt odafigyelt a tünetekre, és azonnal orvoshoz fordult.

Még épp időben fordult orvoshoz Körtvélyessy Zsolt, miután kisebb tünetei mellett is fontosnak tartotta a vizsgálatot. A színész ennek köszönhetően megelőzte a bajt: orvosai ugyanis közölték vele, hogy akár sztrókot is kaphatott volna.

– Egy ideje már éreztem, hogy nincs minden rendben… Volt egy enyhe, de visszatérő szédülésem, aminek utána akartam járni, mert odafigyelek az egészségemre. Hamar kiderült, hogy ezt nagyon jól tettem, mert egy vizsgálat során kiderült, hogy a nyakamban eltömődött egy ér.

Kilencven százalékos volt már az elzáródás, az orvosoktól pedig megtudtam, hogy ha nem kezelik időben a problémát, akár sztrók is felléphetett volna nálam
– mondta a Blikknek Körtvélyessy Zsolt. A színész már egy műtéten is átesett, majd az intenzív osztályra került, mostanra pedig már átkerült a megfigyelő kórterembe.

– Néha vannak fájdalmaim, de összességében most már jól vagyok. Ha minden jól megy, hamarosan hazaengednek. Szerencsére jelenleg szakmailag épp nyugodtabb időszakot élek, így a műtét nem befolyásol a színházi feladataimban. Mire meggyógyulok, dolgozhatok tovább Kecskeméten. Óriási hálával tartozom az osztályvezető főorvos úrnak, aki megműtött, illetve a nővéreknek, ápolóknak, akik rendkívül kedvesen bánnak velem, még közös szelfit is készítettünk.

A lányom, Kinga pedig minden nap meglátogat, nagyon vigyáz rám, gondoskodik rólam
– tette hozzá a színész.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap