Most érkezett a rendkívüli hír! Csatornába zuhant az utasokkal teli busz! Rengeteg a halott - ITT vannak a drámai részletek:

Most érkezett a rendkívüli hír! Csatornába zuhant az utasokkal teli busz! Rengeteg a halott - ITT vannak a drámai részletek:Csatornába zuhant egy kisbusz Egyiptomban, eddig több mint egy tucat halottról adtak ki információt.

Legkevesebb 19 ember meghalt és hatan megsérültek, amikor egy kisbusz egy csatornába zuhant Egyiptom északi részén - számolt be szombaton a helyi Ahram lap a weboldalán.

A fővárostól, Kairótól mintegy 110 kilométerre északra fekvő Aga városnál történt balesetben a mentőknek sikerült 17 ember életét megmenteniük, de kutatnak esetleges további áldozatok után. A sérülteket és a halottakat közeli kórházakba szállították. A buszon mintegy 35-en utazhattak.Az Ahram jelentése szerint a sofőr egy elhibázott előzési manőverben elveszítette az uralmát a jármű felett, és ez okozta a tragikus kimenetelű balesetet.
Egyiptomban gyakoriak a súlyos kimenetelű közlekedési balesetek, az áldozatok száma évente több ezerre tehető. A balesetek többsége a gyorshajtásra, a meggondolatlan vezetésre, a közlekedési szabályok be nem tartására és laza hatósági ellenőrzésére, valamint az utak rossz minőségére vezethető vissza.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap