Orbán Viktor maga mondta el, azt amire mindenki kíváncsi volt! ÍME

Orbán Viktor maga mondta el, azt amire mindenki kíváncsi volt! ÍME


Ellenzéki politikus kérdezte Orbán Viktort a rezsiköltségeiről, megérkezett a válasz. Bedő Dávid, a Momentum országgyűlési képviselője még november elején kérdezte Orbán Viktort a parlamentben arról, hogy mennyit fizet rezsiköltségekre, valamint mekkora volt ez az összeg egy évvel ezelőtt.

A feleségem írásban fog válaszolni önnek
– válaszolta akkor a kormányfő.

Erre mostanáig kellett várni. „Orbán Viktor 300 ezernél is többet fizet havonta rezsiért” – írja Facebook-oldalán Bedő Dávid. Orbán Viktor így foglalta össze rezsiköltségeit a levélben:

Tisztelt Képviselő Úr! Itt küldöm. A budapesti házunk rezsije 2021 novemberében 55.190, 2022 novemberében 178.598 forint, a felcsúti házam rezsije pedig 2021 novemberében 47.756 forint, 2022 novemberében 121.973 volt.

A momentumos politikus felháborítónak tartja, hogy „a miniszterelnök, aki hazug módon sokszor bújik a nép egyszerű gyermeke bőrébe, többet fizet egy hónapban a rezsiért, mint amennyi egy kezdő pedagógus bére ma Magyarországon”.

Bedő Dávid hozzátette: „A szomorú igazság ma az, hogy ő megengedheti magának, hogy így éljen az emberek pénzéből, magyarok millióinak viszont nélkülözniük kell, és a kormány minimális segítséget nyújt számukra. Ráadásul ebbe még nincs is benne a hatvanpusztai luxusbirtokának a rezsiköltsége, erre valamiért elfelejtett válaszolni a kormányfő.”

Változatlan Orbán Viktor vagyoni helyzete Június másodikától elérhetővé vált a képviselők és volt képviselők, valamint a jelenlegi és volt nemzetiségi szószólók, továbbá a nemzetiségi képviselő vagyonnyilatkozata az Országgyűlés honlapján.

Orbán Viktor legfrissebb vagyonnyilatkozatában nem volt változás a korábbihoz képest, a vagyonnyilatkozatból az is kiderült, hogy a hatvanpusztai birtok nincs a tulajdonában. Résztulajdonosa egy 2002 májusában vásárolt XII. kerületi ingatlannak, illetve tulajdonosa a 2013 szeptemberében vásárolt felcsúti házának.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap