Rosszul lett és meghalt fociedzés után: kiderült, mi okozta a 12 éves Áron tragédiáját

Rosszul lett és meghalt fociedzés után: kiderült, mi okozta a 12 éves Áron tragédiáját


Edzés után váratlanul rosszul lett, majd elhunyt Tímár Áron, egy mindössze 12 éves kisfiú. Most kiderült mi okozta a halálát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kisfiú most szerdán hunyt el az erdélyi Gyimesközéplokon. Délután még semmi előjele nem volt a tragédiának: hazament az iskolából, megebédelt, majd boldogan edzésre ment. Az edzés végén azonban rosszul lett, összeesett a pályán. A mentősök egy órán át próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Szerettei és ismerősei szerint Áron egy életvidám kisfiú volt, aki erősen küzdött az álmai megvalósításáért. Nagynénje, Hajnalka szerint már egészen kicsiként eldöntötte, hogy focista lesz, s nagy álma volt, hogy válogatott legyen.

Áronka egészen pici korától focista szeretett volna lenni. Leginkább a pályán érezte magát elemében. Ronaldo volt a példaképe, az ő videóit nézegette állandóan a YouTube-on, hogy aztán a pályán gyakorolhassa a mozdulatokat. Természetesen, erdélyi fiúként, megszállottan szerette a magyar labdarúgást, és arra vágyott, hogy egyszer a nemzeti válogatott mezét magára húzhassa” – mondta a kisfiúról a nagynéni.Most kiderült az is mi okozta a kisfiú tragikus halálát: A LOKI SE tájékoztatása szerint a fiatal játékos halálát egy veleszületett rejtett szívbetegség okozta, mely sajnos nem gyógyítható. “A család tájékoztatása szerint a halál elkerülhetetlen volt az orvostudomány jelenlegi állása szerint. A szívhiba miatt infarktust kapott“

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap