TRAGÉDIA! Halálra gázolt a vonat egy nőt, de ez még nem minden, mert a rendőrség most a lakosság segítségét kéri,miután... - ÍME a részletek:

TRAGÉDIA! Halálra gázolt a vonat egy nőt, de ez még nem minden, mert a rendőrség most a lakosság segítségét kéri,miután... - ÍME a részletek:


A lakosság segítségét kéri a rendőrség egy elhunyt nő azonosításában, akit tegnap este gázolt el egy vonat Tatán. Az elhunytnál nem volt azonosításra alkalmas okirat.

A rendőrségre 2022. november 14-én 18 órakor érkezett a bejelentés arról, hogy Tatán, az Agostyáni úti és a Tóvároskerti vasúti átjáró között egy Intercity gyalogost gázolt. A gázolásról a Blikk is beszámolt tegnap.

Az elhunyt nő zömök testalkatú, haja rövid, barna színű. Az ismeretlen személyazonosságú hölgy piros színű kötött csősálat, kötött, barna színű női sapkát, F&F márkájú, kék színű pamut melegítőnadrágot, TEAM TREK magas szárú, szürke színű túracipőt, fekete színű, XL méretű, BNP PARIBAS feliratú mellényt, kék-fekete színű, 2XL méretű garbót, valamint F&F márkájú, orkánanyagú, sötétkék színű, hosszított kabátot viselt.

A rendőrség képeket is megosztott az elhunyt ruházatáról, hátha valaki felismeri:

A képeket IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!!!

A Tatai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a személyleírás vagy a fényképen látható ruhanemű alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen személyesen a Tatai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap